Trabzon Tıp Fakültesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme, Yemin Töreni ve Uyum Programı!..

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınav sonuçlarına göre Fakültemiz ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşen öğrencilere yönelik KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme, Yemin Töreni ve Uyum Programı” gerçekleştirildi. Beyaz önlük giyme programına KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif ÇİNEL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe KARLIKKAYA, Dekanımız Prof. Dr. Prof. Dr. Faruk AKSOY, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yeşim BAYOĞLU TEKİN, iki fakültenin akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Protokol konuşmalarında öğrenciler, başarılarından dolayı tebrik edilerek ailelerin mutluluklarına ortak olundu. Başarı dileklerinin artından dönem birincilerine plaket taktim edildi. Plaket takdiminden sonra öğrencilere beyaz önlük giydirilerek yaptırılan yeminden sonra programı sona erdi.