Tercih ve Tanıtım Günleri!..

26-27 Haziran’da gerçekleştirilen YKS sınavıyla birlikte 28 Temmuz’da açıklanan sonuçlarla aday öğrencilere yönelik tercih ve tanıtım günleri kapsamında Trabzon Büyük Şehir Belediye’miz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak belediyemizin billboardlarında ve Liselerde öğrencilerin hayallerindeki Üniversiteyi tercih etmelerine yardımcı olmak amacıyla tercih ve tanıtım günleri etkinlikleri düzenlenmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Eylül 2021 ayı içerisinde il genelinde Lise öğrencilerine yönelik düzenleyeceği oryantasyon programına stant açarak tanıtım ve farkındalık yaratılması kararlaştırılmıştır.

Değerli Öğrenci Adaylarımız,

Sağlık alanında eğitim standartlarını yükselterek ulusal ve uluslararası düzlemde nitelikli bireyler yetiştirmek, bilim üretmek, teknolojik ürünler anlamında ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtarmak ve bu kazanımları ihtiyaç duyan ülkelerin hizmetine sunmak, bulunduğumuz tarihi mekânın kuruluş amacına uygun olarak geçmişten geleceğe köprü olmak ve bütün bunlarla yaşam kalitesini artırarak insan ve toplum sağlığına katkıda bulunmayı hedefleyen Üniversitemiz ve Fakültemizde sizleri aramızda görmek dileğiyle…