Oryantasyon Programı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni!..

2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Fakültemize yeni başlayan birinci sınıf öğrencilimiz ile ikinci sınıfta bulunan öğrencilerimize yönelik olarak küresel salgın koşullarında gerçekleştiremediğimiz oryantasyon programını nihayet gerçekleştirdik. Program çerçevesinde öğrencilerimize Sağlık Bilimleri Üniversiteli olmanın avantajları ile Üniversitemizin sunmuş oluğu imkanlar ve eğitim-öğretimin yürütülmesi ile ilgili konularda bilgilendirme yapılarak öğrencilerimizin talep ve istekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemizde düzenlenen programdan sonra birinci sınıf ve ikinci sınıf öğrencilerimize yönelik KTÜ. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında KTÜ. Tıp Fakültesi ile iş birliği içerisinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi. Fakültemize önemli bir başarı kazanarak yerleşen öğrencilerimiz aileleri önünde beyaz önlük giyme onur ve gururunu yaşadılar. Beyaz önlük giyme ayrıcalığını yaşayan öğrencilerimize bu önlüğün sorumluluğunu ve ayrıcalığını hissetmeleri beklentimizdir.

Bu uğurda yapacakları fedakârlıklar için hiçbir zaman bıkmayan hastaların sadece bedenlerini değil, kalplerini de iyileştiren iyi bir tıp doktoru olarak yetişecekleri muhakkaktır. Bu vesile ile öğrencilerimize hoş geldiniz dileklerimizi iletir 2021-2022 eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.