2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Cübbe Giyme 1. Akademik Açılış Töreni

Fakültemiz, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı I. Akademik Açılış ve Cübbe Giyme ve Belge Takdim Töreni 17 Aralık 2021’de Ortahisar Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla ATAMAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU,  Ortahisar Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Faruk KANCA, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kemalettin AYDIN, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan USTA, Ünüversitemiz Genel Sekreteri Öner GÜNER ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, 2020 ve 2021 yılı Yükseköğretime geçiş sınavında Fakültemizi ilk üç sırada kazanan öğrencilerimiz ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılında akademik ortalamasına göre dereceye giren öğrencilerimize belge takdimi ve çeşitli hediyeler verilmiştir. Ayrıya Üniversitemiz Trabzon Kanuni Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Trabzon Ahievren Kalp ve Damar Cerrahisi Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde görev yapan akademik personellere cübbe giydirilerek belge takdim edilmiştir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Cübbe Giyme I. Akademik Açılış Törenine teşrif ederek bizleri onurlandır başta Sayın Valimiz ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Cevdet ERDÖL olmak üzere tüm protokol üyelerine misafirlerimize teşekkür ederiz.